MEZIMICA OBITELJI

Nasmijana Sofia Modrić proslavila 2. rođendan, evo što joj je poželio njezin slavni otac

03.10.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Najmlađa kći Vanje i Luke Modrića, malena Sofia, proslavila je 2. rođendan u društvu najuže obitelji - roditelja, ali i starije sestre Eme i brata Ivana. U čestitkama na Instagramu našem su se nogometašu pridružile mnoge svjetske face

'Sretan ti 2. rođendan, moja princezo!', napisao je na Instagramu naš proslavljeni reprezentativac i nogometaš Real Madrida Luka Modrić, objavivši uz to fotografiju svoje najmlađe kćeri, malene Sofije, koja je proslavila drugi rođendan.

I dok na prvoj fotografiji, uz šarenilo balona i posebno izrađenu tortu s očito omiljenim likom iz crtića malene Sofije - Peppom Pig - Luka Modrić pozira sam s nasmijanom djevojčicom, na idućoj je cijela peteročlana obitelj - supruga Vanja i dvoje starije djece, Ema i Ivano.

Ispod fotografije otkrio je i simpatični nadimak koji je dao malenoj Sofiji, napisavši u hashtagu #BuckaMojaNajljepsa. Samo nekoliko sekundi trebalo je, od objave, da se krenu nizati čestitke i upute najbolje želje malenoj Sofiji, a među prvima čestitali su joj Ivan Klasnić, Mirela Forić Srna, Karim Benzema, Franck Ribéry i mnogi drugi.

SAVRŠENI SKLAD

Luka i Vanja Modrić nasmijani pozirali na crvenom tepihu i sve oduševili

Pogledaj galeriju