slavlje sa stilom

Vikend u znaku ljubavi: Indira Levak proslavila godišnjicu braka, evo kako joj je suprug ugodio

01.06.2020 u 09:02

Bionic
Reading

Pjevačica je proteklog vikenda danas proslavila šestu godišnjicu braka sa svojim životnim partnerom Miroslavom. Na Instagramu mu je čestitala godišnjicu, a pristigle su im brojne čestitke

Indira Levak prije šest godina je izgovorila sudbonosno 'da' poduzetniku Miroslavu Levaku na imanju Coner u blizini Bjelovara. Pjevačica je na društvenoj mreži objavila zajedničku fotografiju snimljenu na njihovom balkonu, uz poruku u kojoj se u svom stilu našalila.

'Koja nam je ovo godišnjica? - pita Miro. Peta - odgovara Indira. - Ali to si mi rekla prošle godine! - E pa nisam ja takva da danas pričam jedno, a sutra drugo! Sretna nam godišnjica ljubavi', glasila je poruka ispod fotografije na kojoj Indira pozira u suprugovom zagrljaju, a pratitelji su odmah krenuli s čestitkama i najljepšim željama.

U Instagram storyju Indira je pokazala kako joj je suprug izaranžirao slavljenički objed. Uz poruku 'hvala mužiću moj' fotografirala je pladanj sa sushijima posloženim u obliku srca.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo osam godina upoznali u teretani, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Par zajedno i dizajnira i izrađuje moderan namještaj, a sami sebi su najbolja reklama budući da se on često nalazi na njihovim fotografijama. Indira nerijetko ističe kako nikad nije bila u boljoj formi i da nikad nije bila sretnija. Inače se trenutno sprema za show 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem će kao članica žirija ocjenjivati osmero novih natjecatelja.