svestrana izvođačica

Indira Levak pjeva, dizajnira namještaj, a ima i još jedan talent: 'Sviram po kućama! Javite se'

29.05.2020 u 12:31

Bionic
Reading

Kao dijete upisala je glazbenu školu, a s 12 godina počela je svirati klarinet u županjskom orkestru limene glazbe. Zahvaljujući tome i sviranju na jednoj sahrani uočili su je dečki koji će kasnije s njom osnovati sastav Colonia. Pjevačica se nerijetko dohvati svog prvog instrumenta pa u raznim prigodama pokazuje kako još uvijek dobro barata njime

Indira Levak više puta do sad koristila je priliku da pokaže svoju glazbenu svestranost. Svoj prvi instrument zasviralaje ponovo, a razlog je ovog puta bilo online radijsko gostovanje. 'Nek’se čuje nek’ se zna da klarinet svirat’ znam. 'Sviram po kućama! Javite se', našalila se pjevačica pored video snimke. Klarinet je dobila za 45. rođendan kao dar od supruga Miroslava Levaka.

Malo je poznato da uz klarinet dobro svira i harmoniku. Svojedobno je nezaustavljiva i energična izvođačica izjavila da uživa u svim segmentima stvaranja glazbe te da se ne može odlučiti koji joj je od ta dva instrumenta - draži. Fanovi su ranije imali priliku vidjeti i kako svira harmoniku. Reakcije pratitelja svjedočile su koliko ih je Indira oduševila tom snimkom.

U iščekivanju novih koncerata i nastupanja Indira i njezin suprug Miroslav, poduzetnik i bivši prvak u bodybuildingu, proširili su svoju obitelj s još jednim kućnim ljubimcem. Prije nekoliko dana spasili su s ceste napuštenu i gladnu mačku kojoj će pružiti dom i brigu. Oboje su već dulje vrijeme aktivni u spašavanju odbačenih pasa i mačaka te surađuju s udrugama koje se brinu za životinje.