drukčija perspektiva

Noge u zraku: Ovim Hrvaticama dan započinje jogom

01.08.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Joga je danas svakodnevica milijuna ljudi širom svijeta, neizostavna rutina. Među njima su i mnoge slave osobe. Bilo da vježbaju uz pomoć trenera, na grupnim tečajevima ili individualno u svom domu, poznati uživaju u blagodatima joge, a ne propuštaju treninge ni ljeti. Neke od poznatih Hrvatica pokazale su kako vježbaju na otvorenom i to izvodeći jedan od najtežih joga položaja

Nakon radnog dijela ljeta ove joj je godine kulminirao na ATP turniru u Umag, urednica, voditeljica i jedna od najdugovječnijih sportskih novinarki Mirna Zidarić tradicionalno odmara u obiteljskoj kući u Primoštenu.

Godinama vježba jogu koja koja je važna jer donosi balans izvana i iznutra. Ona ju je naučila da bude u trenutku te da sama sa sobom, u tišini, pokuša riješiti sve što je tišti.

'Svaki dan počinjem jogom. Kada imam vremena, vježbam 45 minuta, a ako sam u žurbi, odradim dvadeset minuta treninga. Nakon joge u novi dan krećem čila, vedra i vesela', izjavila je ranije za Večernji list.

Internet, preciznije Instagram, od početka ljeta 'gori' zbog atraktivnih fotografija Ecije Ivušić u kupaćim kostimima. Voditeljica emisije CMC televizije vrućine je, nema sumnje, dočekala potpuno fit. S idealno 'istesanim' tijelom. Zgodna

Velulučanka tijekom cijele godine pazi na prehranu i redovio vježba, a gotovo svakog jutra dvadeset minuta vježba jogu i deset minuta meditira. Čelična disciplina očito ne popušta ni za vrijeme ljeta. Kako bez problema stoji na rukama, oslonjena na palmu pokazala je na svom Instagram profilu.

Morning #stretching 🌴🤸‍♂️ #islandgirl #islandlife #seatherapy #morning #lovelife #palm#guard

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković je jedna od brojnih poznatih osoba koje ovo ljeto jogu vježbaju na otvorenom. Svoje mirno mjesto za tjelovježbu naša zgodna sportašica pronašla je  na terasi hotela.