najbitnija je volja

Nevena Rendeli Vejzović vratila se s mora i zadala nove ciljeve: 'Tri sam kilograma teža, a Mak četiri i to sada moramo istrošiti'

18.08.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Tijekom višetjednog uživanja na Pagu, Podgori i u Pirovcu bivša HRT-ova voditeljica, a danas vlasnica PR agencije, nakupila je kaže, nekoliko kilograma koje sad želi skinuti. Po povratku u Zagreb, ovoga puta sa suprugom Makom krenula je junački vježbati

Nevena Rendeli Vejzović snimila je nekoliko videa za svoj Instagram profil u kojima je ispričala kako se njezina obitelj vratila s ljetovanja. Ona i suprug Mak Vejzović, ondje su si dali oduška i guštali u hrani i piću.

'Ja sam tri kilograma teža, a Mak četiri i to sada moramo istrošiti. Zadali smo si tempo, svaki dan trčanje. Vidjet ćemo hoćemo li uspjeti, vi ste nam publika i dokaz', poručila je u jednom od njih. Istaknula je kako joj je najveći problem to što uvijek kreće iz početka te da nije uhvatila 10 treninga u komadu zadnjih šest mjeseci.

Nakon toga je pokazala kako izgleda nakon trčanja, a onda se bacila na sklekove. Svaki dan joj je plan napraviti 25 'komada'. Napisala je da ju je na taj izazov potaknula njezina prijateljica Đurđica Orepić o kojoj je prije četiri godine snimila dokumentarni film 'Ironwoman'.

Nevena je svojedobno izjavila da nikad neće prestati trčati, unatoč brojnim poslovnim obavezama te da si zbog trčanja izgleda bolje. Kod trčanja su joj osim mišićavog tijela važnije psihičke promjene: smirenija je, zna kanalizirati stres i imam jaču moć koncentracije. Trčati je počela 2014. godine. Najprije je krenula s prijateljicama, a kasnije je na trčanje nagovorila i supruga. Skupa su prvi out 2016. istrčali zagrebački Cener.