koliko ljepote

Nevena Rendeli Vejzović i njezine kćerkice su najslađi modni kvartet, uskladile su se i na plaži

12.08.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Nekadašnja televizijska voditeljica, vlasnica agencije Prime Time komunikacije sa svojom obitelji već neko vrijeme provodi na moru. Gotovo svakodnevno pokazuje kako izgledaju njezini trenuci opuštanja, a svi se najviše raznježe kad vide njezine tri djevojčice

Kod pomisli na stilsko usklađivanje roditelja i djece, mnogima prvo padaju na pamet matching trenirke koje su bile popularne u kasnim 80-ima, No danas više to baš ne izgleda tako, mame danas itekako paze na sve i nerijetko odjeću svojim klincima biraju prema svom ukusu i stilu. Jedna od takvih je definitivno Nevena Rendeli Vejzović.

Trogodišnje blizanke Leu i Maru te jednoipolgodišnju Vitu koje je dobila u braku sa suprugom Makom Vejzovićem modno je uskladila sa sobom za šetnju po plaži. Ranije je otkrila da svaki drugi put kada izlaze, djevojčice mole da budu isto odjevene kao ona.

Nevena je nedavno izjavila da se u posljednje vrijeme trudi ne kupovati toliko odjeće i dosta ranije kupljene odjeće ponovno nosi. Umjesto da kupuje novo, snalazi se, rekla je, s onim što već ima u ormaru. 'U ovakvim trenucima shvatiš da ionako imaš previše odjeće u ormaru koju ne stigneš iznositi. Moj moto je sada eco i economy oriented, ne kupujem više ništa, a time čuvam i okoliš', ispričala je za tportal.