ZAJEDNO NA ODMORU

Trud se itekako isplatio: Nevena Rendeli i Mirna Medaković pozirale poput holivudskih glumica pa 'pobrale' komplimente

08.08.2020 u 19:07

Bionic
Reading

Nakon što je sa suprugom Makom Vejzovićem i njihove tri djevojčice nekoliko dana provela na makarskoj rivijeri, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović otišla je nešto sjevernije, do otoka Paga, gdje u mjestu Šimuni uživa sa svojom prijateljicom, glumicom Mirnom Medaković Stepinac i njezinom veselom družinom

Osim što su se stalno susretale na raznim događanjima, kojih je proteklih godina bilo napretek, voditeljicu i glumicu, Nevenu Rendeli Vejzović i Mirnu Medaković Stepinac spojilo je majčinstvo, točnije slatke brige svih majki koje imaju blizance.

Naime, obje su rodile u razmaku od samo tri mjeseca - prvo Mirna djevojčice Zoru i Kaju, a potom i Nevena Mare i Leu. Od najranije dobi četiri se djevojčice neprekidno druže, a sada im se pridružila i Nevenina mlađa kći Vita. Veselo društvo ove se godine odlučilo i na zajednički obiteljski odmor, a odabir je pao na kamp u Šimunima, malom ribarskom mjestu na otoku Pagu, koji se upravo roditeljima s djecom pokazao kao savršeni odabir.

A da su uspjele 'pobjeći' od majčinskih obaveza, Nevena Rendeli Vejzović pohvalila se na svom Instagram profilu i to fotografijom na kojoj ona i Mirna na SUP daskama uživaju na pučini. Uz fotografiju Nevena je napisala: 'Mirna i ja aka Cameron Diaz i Drew Barrymore', aludirajući time na popularni film 'Charlijevi anđeli'.

No, ono što je mnogima zapelo nije sličnost s holivudskim glumicama, već forma koju su dvije prijateljice postigle. Unatoč pandemiji koronavirusa i karanteni, obje su redovito trenirale cijelu godinu, i to dokumentirale na Instagramu, a rezultati su itekako vidljivi u bikinijima.