obitelj na okupu

Neustrašiva Ljupka Gojić s najdražima uživa u adrenalinskim izazovima

21.12.2017 u 11:29

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić trenutno uživa u Dubaiju sa suprugom Mihaelom Mikićem i kćerkicama Milom i Janom. Hladni Zagreb zamijenila je toplijim krajevima, a evo kako se sretna obitelj tamo zabavlja i što ih je oduševilo

Predbožićno vrijeme, obitelj manekenke Ljupke Gojić Mikić provodi u Dubaiju. Zajedno s kćerkicama Milom i Janom te suprugom Mihaelom Mikićem provodi se u poznatoj luksuznoj destinaciji. 

Nakon što su razgledali glavne atrakcije po gradu, četveročlana obitelj upustila se u nešto zanimljivije avanture. 

  • +6
Ljupka Gojić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Upustili su se naime u adrenalinsku vožnju džipovima po pustinji, koja ih je oduševila.

Sedmogodišnju Janu i dvije godine mlađu Milu ipak je najviše razveselio izlazak iz automobila i valjanje po pijesku uz zalazak sunca. 

Brzo nakon toga doživjele su još jedno neopisivo iskustvo. Preslatke djevojčice okušale su se i u jahanju deva, a sve je zabilježila njihova brižna majka iz neposredne blizine.

Cijeli izlet na svom je Instagram profilu snimila upravo lijepa Ljupka, koja je prije samo tri mjeseca rodila treće dijete, djevojčicu Dani Mari. 

Tromjesečna bebica nije s ostatkom obitelji na blagdanskom putovanju, već ju u Zagrebu čuva Ljupkina mama. 

Unatoč nedavnom porodu, bivša manekenka hrabro je uskočila u bikini i tada pokazala kako izgleda fenomenalno. Svoju je liniju u kratkom periodu vratila u prvotno stanje i brojne obožavatelje oduševila fotografijom s plaže.

🐳

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Inače ovo putovanje vrlo je važno za cijelu obitelj, koja još uvijek živi razdvojeno. Dok Ljupka s dječicom boravi u Zagrebu, Mihael je još uvijek u pregovorima sa svojim klubom iz Japana za koji je igrao posljednjih devet godina. 

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Nedavno je u razgovoru za tportal otkrio kako još nije završio s Japanom.  'Definitivno nastavljam karijeru, i dalje ću igrati u Japanu, u Prvoj ligi. Nema straha da će se navijači Hiroshime ljutiti jer prelazim u neki drugi klub, baš suprotno i oni su sami 'navijali' da nastavim karijeru, da odigram još koju sezonu u Japanu', rekao je 37-godišnjak, koji je još uvijek pun elana i volje za igrom.