CVJETNA ELEGANCIJA

Ni Ljupka Gojić Mikić nije odoljela traženoj haljini

22.11.2017 u 14:27

Bionic
Reading

Da je kolekcija Erdem x H&M rezultirala velikim uspjehom, govore mnogobrojna izdanja slavnih dama i poznatih Hrvatica u neodoljivim cvjetnim komadima iz popularne kolekcije

Jedinstven primjerak cvjetne haljine na njujorškom predstavljanju kolekcije imala je priliku nositi glumica Kate Bosworth, dok se na zagrebačkom predstavljanju u njoj pojavila Jelena Rozga.

Uz elegantnu crnu haljinu s cvjetnim uzorkom, Jelena je kombinirala cipele s remenčićima i blok petom, identične onima kakve je nosila slavna američka glumica. Unatoč nešto drugačijoj frizuri, nakitu i make-upu, ljepotice su izgledale poput blizanki, a spomenutoj haljini nije odoljela ni jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Ljupka Gojić Mikić.

Tijekom boravka u francuskoj prijestolnici bivša manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite pohvalila se izdanjem u cvjetnoj haljini Erdem stvorenoj u suradnji sa švedskim divom H&M-om. U odnosu na američku glumicu Kate Bosowrth i pjevačicu Jelenu Rozgu, Ljupka je spomenutu haljinu nosila uz cipele u špic s minijaturnom petom kitten i upečatljiv par okruglih naušnica.

  • +60
Poznati na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell