CVJETNA ELEGANCIJA

Ni Ljupka Gojić Mikić nije odoljela traženoj haljini

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.11.2017 15:08
  • Objavljeno 22.11.2017 u 14:27
Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Da je kolekcija Erdem x H&M rezultirala velikim uspjehom, govore mnogobrojna izdanja slavnih dama i poznatih Hrvatica u neodoljivim cvjetnim komadima iz popularne kolekcije

Jedinstven primjerak cvjetne haljine na njujorškom predstavljanju kolekcije imala je priliku nositi glumica Kate Bosworth, dok se na zagrebačkom predstavljanju u njoj pojavila Jelena Rozga.

Jelena Rozga i Kate Bosworth na predstavljanju kolekcije Erdem x H&M

Jelena Rozga i Kate Bosworth na predstavljanju kolekcije Erdem x H&M

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/Pixsell/Profimedia

Uz elegantnu crnu haljinu s cvjetnim uzorkom, Jelena je kombinirala cipele s remenčićima i blok petom, identične onima kakve je nosila slavna američka glumica. Unatoč nešto drugačijoj frizuri, nakitu i make-upu, ljepotice su izgledale poput blizanki, a spomenutoj haljini nije odoljela ni jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Ljupka Gojić Mikić.

Tijekom boravka u francuskoj prijestolnici bivša manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite pohvalila se izdanjem u cvjetnoj haljini Erdem stvorenoj u suradnji sa švedskim divom H&M-om. U odnosu na američku glumicu Kate Bosowrth i pjevačicu Jelenu Rozgu, Ljupka je spomenutu haljinu nosila uz cipele u špic s minijaturnom petom kitten i upečatljiv par okruglih naušnica.

  • +60
  • +57

Poznati na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell