vitka figura

Ljupka Gojić Mikić u ulozi modela ni tjedan dana od poroda

09.10.2017 u 13:37

Bionic
Reading

Prošlo je šest dana otkada je naša nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić na svijet donijela treću kćerkicu Mari, koju je dobila sa svojim dugogodišnjim suprugom Mihaelom Mikićem. Međutim novopečenu majku to nije spriječilo da se, uz brige oko malene, posveti svom brendu Jolie Petite, pa je spremno uskočila u ulogu modela oduševivši nevjerojatnom figurom

Vidjevši posljednje fotografije Ljupke Gojić Mikić, vjerujemo kako su mnogi pomislili da nikada nije ni bila trudna. Prekrasna bivša manekenka za potrebe predstavljanja dva nova artikla svog modnog brenda Jolie Petite našla se u ulozi modela.

Pritom je nevjerojatno vitkom figurom mnoge šokirala i nagnula na pitanje kako joj to uspijeva.

Iako nikada nije imala problema s viškom kilograma, pa je čak i tijekom trudnoće mamila pažnju svojim stasom, mora se priznati kako je vremenski period manji od tjedan dana nesumnjivo rekord.

#joliepetitebyljupkagojic ❤️

Objavu dijeli Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic)

Trendi karirana haljina, koja je u struku iznimno uska te se prema dnu zvonoliko širi, uspješno je naglasila Ljupkinu liniju tijela. 

@joliepetitebyljupkagojic #haljina #Mari 💜😊

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Ambiciozna i lijepa Zagrepčanka, koja je proteklih osam godina provela u Japanu, u kojem njezin suprug igra nogomet, pred kraj trudnoće vratila se u Hrvatsku i odlučila ovdje nastaviti život.

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Poznati bračni par živjet će na Knežiji, u kvartu u kojem žive Ljupkini roditelji, a već su kupili i stan u zgradi koja se još uvijek gradi, dok u prizemlju planiraju otvoriti kafeteriju s domaćim sladoledima koje će proizvoditi prema talijanskoj recepturi.

#isseymiyake 👶🏻 #NeSjecamSeGodine 🤣

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Osim toga, 35-godišnjakinja u međuvremenu nastavlja svoj uspješan biznis s dizajniranjem odjeće.