ponovno na okupu

Obiteljska idila u pustinji: Ljupka Gojić sa suprugom i kćerkicama otputovala u toplije krajeve

18.12.2017 u 11:25

Bionic
Reading

Devet godina naša je bivša manekenka provela u Japanu, gdje je njezin suprug Mihael Mikić igrao za tamošnji nogometni klub. Krajem ljeta vratila se u Hrvatsku i rodila treću kćerkicu Dani Mari, te obznanila kako ostaje u domovini i pokreće novi posao. Međutim ni tri mjeseca nakon poroda Ljupku Gojić Mikić gledamo u novim pustolovinama po pustinji sa svojim najdražima

Naša lijepa manekenka Ljupka Gojić Mikić prije nekoliko je dana u društvu svoje dvije kćerkice Mile i Jane i supruga Mihaela Mikića otputovala u daleki Dubai gde je trenutačno vrhunac turističke sezone i idealno vrijeme za kupanje i uživanje u morskim radostima.

Obiteljsko putovanje ovoga je puta ipak preskočila tromjesečna Mari Dana za koju se brine baka u Hrvatskoj. 

Pustinjske avanture Ljupke i njezine obitelji u ovom bogatom emiratu imamo prilike pratiti putem društvenih mreža na kojima rado objavljuje najsretnije trenutke. 

Ljupka Gojić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Budući da peteročlana obitelj još uvijek živi razdvojeno, dok Mihael ne riješi finalne dogovore sa svojim nogometnim klubom u Japanu, svaki novi susret s kćerkicama posebno ga razveseli. 

Radost i veselje zbog novgo putovanja nisu krile ni sedmogodišnja Jana i dvije godine mlađa Mila.  Preslatke djevojčice posebno su uživale u toplom vremenu i klimi, te bez problema zagrebačku zimu zamijenile kupanjem i sunčanjem.

#jucer MD 💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

'Sve sam se dogovorio, samo čekam da službeno i potpišem, pa tek onda mogu objaviti ime svog novog kluba', kazao je Mikić te objasnio kako se s prvim danima 2018. vraća u Japan. 'Definitivno nastavljam karijeru, i dalje ću igrati u Japanu, u Prvoj ligi. Nema straha da će se navijači Hiroshime ljutiti jer prelazim u neki drugi klub, baš suprotno i oni su sami 'navijali' da nastavim karijeru, da odigram još koju sezonu u Japanu', rekao je nedavno u svom velikom intervjuu Mihael Mikić. 

Ljupka Gojić i Mihael Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Za to vrijeme njegova će supruga i dječica živjeti u Zagrebu gdje su već kupili novi stan u zgradi koja se još uvijek gradi, dok u prizemlju zgrade planiraju otvoriti kafeteriju s domaćim sladoledima koje će proizvoditi prema talijanskoj recepturi.