SVE ZADOVOLJNIJA

Ne skida osmijeh s lica: Nataša Janjić blista u trudnoći i uživa sa svojim dragim

22.10.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Početkom rujna iznenadila je objavom da je u drugom stanju te da je sretno zaljubljena, splitska glumica uživa s partnerom Nenadom. Nataša Janjić tijekom mjeseci blaženog stanja odlučila se posvetiti sebi i svojim najmilijima

Nedavno je šetala i uživala u Grožnjanu, pokazujući na Instagramu fotografije iz Istre. 'Magija je često odmah iza ugla', napisala je tada, a proteklog vikenda bila je u noćnom izlasku u Beogradu s voljenim muškarcem Nenadom Medančićem te kolegama iz serije 'Pogrešan čovjek', Ivanom Roščić i Emirom Čatovićem.

S dvije godine mlađim ortopedom iz Pazina, lijepa glumica očekuje svoje prvo dijete u veljači, a do tada očito planira putovati i guštati sa sebi najdražim ljudima. Zaljubljeni par 'spojila je' prijateljica Marijana Batinić, a unatoč tome što su se dugo poznavali, nisu se ranije sreli niti bili u s istim društvima.

Nataša Janjić je nedavno izjavila da se u trudnoći dobro osjeća, ali da joj pomalo nedostaje posao te se odlično slaže sa svekrvom. 'Ne smijem previše pričati o njima jer su jadni ludi od mog javnog života, ali mi je krasna svekrva', pohvalila se.

  • +13
Nataša Janjić Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski Telekom