NIKAD SRETNIJA

Nataša Janjić pokazala svog tajanstvenog dečka: Jesu li pale zaruke?

02.10.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Početkom rujna glumica je obznanila dvije velike vijesti: Da je ludo zaljubljena i u iščekivanju prvog djeteta s novim dečkom Nenadom Medančićem, ortopedom iz Pazina. Na red je došla i njezina objava prve zajedničke fotografije

Za prvu se pobrinuo upravo odabranik 36-godišnje Nataše Janjić, koji ju je podijelio s javnosti. Medančić, koji trenutno radi u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion, u opisu je napisao: 'Moje sve!' Nije dugo trebalo čekati i na njezinu objavu s voljenim muškarcem. 'Čitav moj svemir u jednom kadru', napisala je trudna glumica koja bi trebala roditi u veljači, uz fotografiju na kojoj se grli s dragim i svojom kujicom Uškom. Nataša Janjić uz fotografiju je napisala i da joj je obitelj na prvom mjestu te da je riječ o 'skrivenim trenucima'.

Na fotografiji, kao i ranijoj s prijateljem Lukom Nižetićem, vidljiv je prsten na desnoj ruci pa kruže glasine da su se glumica i ortoped zaručili.

Glumica je skrivala svoju vezu s atraktivnim liječnikom iz Pazina do rujna, kada je otkrila da čekaju dijete. Otkrila je da su se ona i Nenad upoznali zahvaljujući zajedničkim prijateljima, voditeljici Marijani Batinić i njezinom suprugu Mateju Pašaliću.

Nataša Janjić je trebala glumiti u Gavellinoj predstavi 'Pijani', ali je zbog trudnoće tu ulogu preskočila.

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL