PONOVNO U IZLASKU

Trudna Nataša Janjić ne propušta nijedan događaj sezone

12.10.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Jesenska lifestyle događanja kojima posljednjih tjedana vrvi Zagreb brojna poznata lica ne propuštaju, a među njima je redovito i Nataša Janjić, glumica koja je nedavno potvrdila svoju prvu trudnoću s ortopedom Nenadom Medančićem

Sinoć je u ugodnoj atmosferi i zanimljivim programom svečano otvorena trgovina Staklarne Rogaška na adresi Trg žrtava fašizma 3. Brojni uzvanici tu večer imali su prigodu razgledati novu kolekciju pod nazivom VEN i doživjeti vrhunsko umijeće stvaranja kristala.

U bogatu ponudu vrhunskog kristala sinoć su se uvjerili i brojni poznati iz našeg društvenog života poput Nataše Janjić, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Mirjane Mikulec, Ivice i Dragane Propadalo, Saše Šekoranje i brojnih drugih.

  • +13
Svečano otvorena trgovina Staklarne Rogaška Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Kao i uvijek, pažnju je izazvala trudna Nataša Janjić, a koja je prije nešto više od mjesec dana potvrdila da očekuje prinovu s novim partnerom, ortopedom iz Pazina, Nenadom Medančićem. Iako se s novim dečkom i ocem budućeg djeteta Nataša još nije pojavila službeno u javnosti, crvenokosa glumica ne krije da je sretnija no ikada. Tako ni sinoć nije skidala osmijeh s lica, a trudnički trbuščić prikrila je širokom suknjom leopard uzorka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Kristalna ekipa ✨

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)