NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Sada je i službeno slobodna: Adele nakon dvije godine finalizirala razvod od bivšeg supruga

06.03.2021 u 08:37

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih britanskih pjevačica današnjice, prema riječima brojnih izvora, svoju brakorazvodnu parnicu s bivšim suprugom Simonom Koneckim finalizirala je nakon dvije godine

Prema napisima američkih tabloida, sud u Los Angelesu ovoga četvrtka stavio je posljednju točku na i njezine dvogodišnje parnice s bivšim suprugom Simonom Koneckim, ocem svog osmogodišnjeg sina Angela.

Vijest o razvodu, britanska diva je putem glasnogovornika javnosti obznanila u travnju 2019. godine, a njihov prekid uslijedio je nakon sedam godina braka. 'Adele i Simon ustraju u namjeri da zajednički odgajaju svog sina te javnost i medije mole za privatnost', glasnogovornik 32- godišnje pjevačice tada je izjavio.

Brakorazvodni postupak pokrenula je pet mjeseci nakon što je odjeknula njihova vijest o prekidu, a kao glavni razlog navela je nepomirljive razlike od suda ražeći zajedničko skrbništvo nad njihovim sinom.

U to je vrijeme dokument zahtjeva za razvod pribavio američki magazin People, a u njemu se navodi kako će uzdržavanje bivšeg bračnog partnera i razdvajanje pokretne i nepokretne imovine biti utvrđeno u posredovanju.

U svibnju prošle godine, izvor blizak bivšem paru za američki magazin People otkrio je kako Adele i Simon žive u istoj ulici u Los Angelesu kako bi im zajednički odgoj sina uslijed globalne pandemije bio utoliko lakši.

  • +10
Adele, Simon Konecki Izvor: Profimedia / Autor: FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia

Nakon prekida sa suprugom i ocem svog osmogodišnjeg sina, Adele je posljednjih mjeseci punila medijske stupce svojom novom, istesanom linijom kao i navodnom vezom s britanskim grime umjetnikom, Skeptom.