IVA OLIVARI

Najmoćnija žena hrvatske reprezentacije objavila je neviđene fotografije slavlja nakon ulaska u polufinale

10.12.2022 u 22:38

Bionic
Reading

Ime Ive Olivari dobro je poznato svima onima koji prate hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Team menadžerica i jedina žena koja ima neograničen pristupom svlačionici Vatrenih, objavila je na svom Instagram profilu fotografije slavlja nakon trijumfalne pobjede Hrvatske nad Brazilom i plasmana u polufinale.

Iva Olivari, team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije objavila je seriju fotografija na Instagramu, koje su vrlo brzo postale apsolutni hit.

Menadžerica i 'majka' reprezentacije, kako joj nogometaši rado tepaju, podijelila je nekoliko sretnih trenutaka slavlja.

Objavila zajedničku sliku cijele reprezentacije, stručnog stožera i osoblja na terenu stadiona Education City u Al Rayyanu, gdje je Hrvatska slavila protiv Brazila i pored fotografije je napisala: 'Obitelj'.

Na njezinom Instagram profilu je još nekoliko zanimljivih fotografija među kojima je i jedna s Brunom Petkovićem kao i jedna fotogradija iz autobusa s Joškom Gvardiolom, Kristijanom Jakićem i glasnogovornikom HNS-a Tomislavom Packom, a spomenute su objave začas dobile bezbroj lajkova i komentara.

  • +9
Iva Olivari i Ivančica Sudac Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Inače, o Ivi Olivari i Ivančici Sudac, voditeljici Međunarodnog odjela i licenciranja Hrvatskog nogometnog saveza, nedavno je pisao i ugledni The New York Times.

Iva Olivari i Ivančica Sudac radile su u Hrvatskom nogometnom savezu još prije ulaska u FIFA-u. Za njih je to posao veći od života.

Olivari je tako, piše The New York Times, pratila Luku Modrića od samoga početka.

Ni Olivari ni Sudac, i nakon više od 30 godina u Savezu, nemaju namjeru odstupiti u skorije vrijeme. Sudac kaže da za nju ne postoji nikakav drugi posao koji bi mogla zamisliti, a Olivari da i dalje osjeća isti nalet adrenalina kad god izađe na teren i sjedne na klupu. Obje ističu da im njihove uloge još uvijek donose isti osjećaj misije koju su obavljale kao sportske predstavnice tada nove i neovisne nacije.