DUGODIŠNJI PRIJATELJI

Očevi Joška Gvardiola i Brune Petkovića ne skrivaju svoj ponos; evo što su poručili

10.12.2022 u 16:40

Bionic
Reading

Tihomir Gvardiol i Jakov Petković, očevi su naših reprezentativaca Joška Gvardiola i Brune Petkovića koji su svojom nevjerojatnom igrom oduševili ljubitelje nogometa ne samo u Hrvatskoj

Gotovo da nema osobe koja se ove subote zatekla na zagrebačkom Dolcu, a da pogledom barem na kratko nije tražila Tihomira Gvardiola, oca hrvatskog reprezentativca Joška kojeg mediji, struka i ljubitelji sporta ne prestaju hvaliti, piše Jutarnji list.

Gvardiolov otac dan nakon pobjede, već u 5 ujutro, bio je na svom radnom mjestu, u ribarnici na Dolcu

Očevi naših Vatrenih nisu skrivali svoj ponos zbog uspjeha njihove djece, a nakon spektakularne pobjede nad Brazilom o kojoj bruji nogometni svijet, tati Gvardiolu svi žele čestitati i fotografirati se.

A u društvu s Tihomirom je i bio i još jedan ponosni tata - otac Brune Petkovića, Jakov.

  • +3
Tihomir Gvardiol i Jakov Petković Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic

'Lakše je ipak ovako od kuće gledati utakmicu nego kad sam bio u Katru. Tamo se ipak morate malo suzdržati, a ovdje su emocije mogle samo izaći', priča T. Gvardiol.

Tihomir Gvardiol i Jakov Petković u dobrom raspoloženju na tržnici Dolac Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadić / CROPIX

Iako se puno slavilo, a malo spavalo, Tihomir Gvardiol jutros je opet, već u pet sati, bio na ribarnici.

'Evo, ja ću sada reći za njegovog sina: mali je super, skroman i pravi na tatu', rekao je Petković. Prije sedam su se godina upoznali preko zajedničkog prijatelja i od tada ih se često može vidjeti kako zajedno ispijaju kave na Dolcu.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Ja sam Joška uvijek odgajao da bude dobra osoba i dobar čovjek. Danas, sutra hoće li uspjeti to nema veze. Samo budi ponosan i budi karakter', govori tata Gvardiol.

Uz Joškovu ustrajnost, dodaje, za najveći su dio zaslužni treneri koji su ga naučili svemu o nogometu, a on je tusamo bio podrška.

Okršaj s Argentinom gledat će s tribina, a Gvardioli još uvijek nisu sigurni hoće li baš svi otići uživo dati podršku najmlađem članu obitelji ili samo neki od njih.