NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Ivana Knoll demantirala vijest da će se ako Hrvatska osvoji svjetsko nogometno prvenstvo skinuti gola: 'To je fake news'

10.12.2022 u 15:55

Bionic
Reading

Najpoznatija navijačica u Dohi koja s tribina iz utakmice u utakmice u Katru srčano bodri hrvatsku reprezentaciju i pri tom pokazuje sve oskudnija izdanja, osvrnula se i na najavu o skidanju do kraja ako će Hrvatska pobijediti na Svjetskom nogometnom prvenstvu

Kako su objavili brojni mediji, njemačkim novinarima Ivana je navodno rekla da će se skinuti gola ako Hrvatska osvoji najprestižniji trofej u svijetu nogometa.

Kako su utakmice odmicale tako su i stajlinzi Ivane Knoll postajali sve oskudniji, a atraktivna crnka očito nema problema sa strogim katarskim pravilima oko odijevanja pa u grudnjacima i minijaturnim suknjicama bodri Vatrene s tribina.

Ivana je na svom Instagram Storyju odmah demantirala tu najavu objavivši kako kako je ta vijest 'fake news', odnosno neistinita.

'Ne skidam se gola ako Hrvatska osvoji prvenstvo', bila je jasna Ivana objavivši tu poruku i na engleskom i njemačkom jeziku.

O Ivani su se ovih dana raspisali svjetski mediji, a ona svakim novim danom postaje bogatija za oko 200.000 pratitelja na Instagramu, čime se nedavno pohvalila.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na utakmicu s Brazilom stigla je u lateks tajicama i push up grudnjaku od istog materijala koji je prijetio da u nekom trenutku otkrije malo više i tako je dovede u problem s katarskim vlastima, koji su očito tolerantniji nego što smo mislili da će biti pa su našoj vatrenoj navijačici dopustili stajlinge koji su rubno skandalozni i za zapadnjačke standarde.

Ivana Knoll Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

U jednom trenutku Knoll je raspravljala s djelatnicima osiguranja koji su joj prišli, a je li tome kumovao njezin modni izričaj za sada nije poznato. Kako god, njoj je pošlo za rukom ono što je zamislila - da se o njoj priča, a spremno je pozirala fotoreporterima trudeći se zauzeti što zavodljiviju pozu i naglasiti svoje adute.

Ivana Knoll pozira u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/Cropix