ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Vjerna podrška s tribina: Juranović je objavio divnu fotografiju sa samozatajnom zaručnicom

10.12.2022 u 19:26

Bionic
Reading

Josip Juranović, hrvatski reprezentativac koji je imao istaknutu ulogu u utakmici između Brazila i Hrvatske, nakon trijumfalne pobjede odmah je potrčao u naručje voljenoj djevojci Lani

Josip Juranović je i na svojem Instagramu objavio divnu fotografiju koja topi srca.

Juranović, kojeg je i izbornik Zlatko Dalić nahvalio nakon utakmice za njegove zasluge u važnom susretu koji je Hrvatsku odveo u polufinale, odjurio je svojoj zaručnici Lani Miholjević (24).

Samozatajna Riječanka nema javne profile na društvenim mrežama, no njezin zaručnik na svojem je Instagramu objavio fotografiju s Lanom nakon velike pobjede nad Brazilom.

Početkom studenog joj je Juranović čestitao 24. rođendan i objavio niz fotografija s proslave, a objavio je i fotografije s njezine promocije kad je diplomirala na Sveučilištu u Splitu, prvostupanjski studij na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, piše Jutarnji list.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Inače, plavokosa Lana dolazi iz sportske obitelji. Njezin je tata Vladimir Miholjević, jednog od najboljih hrvatskih biciklista svih vremena i čelnog čovjeka spektakularne utrke Cro Race i starija sestra Frana Miholjevića, mladog biciklista koji ide očevim stopama i niže uspjehe.

Igrač škotskog Celtica i Lana zaručili su se bez puno pompe u svibnju ove godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.