NOS ZA BIZNIS

Najmlađa milijunašica Kylie Jenner: Od iznosa koji dobije za jednu objavu na Instagramu zavrtjet će vam se u glavi

25.07.2019 u 15:22

Bionic
Reading

Prošle je godine po izboru Forbes magazina proglašena najmlađom milijunašicom na svijetu, a bogatstvo Kylie Jenner od tada se gotovo udvostručilo. Dobar dio prihoda dolazi od oglašavanja na društvenim mrežama u čemu je mlada reality zvijezda pravi majstor zanata

Da blogerice i influencerice dobro zarađuju od svojih objava na društvenim mrežama svima je već postalo jasno. I dok se u hrvatskoj cijene za sponzorirani sadržaj na Instagramu kreću u nekoliko tisuća, u Americi se te brojke dižu u milijunske iznose.

Najbolje to zna mlada reality zvijezda Kylie Jenner koja je dobila titulu najplaćenije zvijezde na Instagramu. Za samo jednu objavu na svom profilu ova 21-godišnjakinja dobije nevjerojatnih 1,2 milijuna dolara (7,44 milijuna kuna).

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

la vida es bella

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Najmlađa Kardashianka tako u godinu dana skupi pozamašnu cifru na svom bankovnom računu samo od objavljenih fotografija na društvenim mrežama gdje je prati čak 141 milijun ljudi iz cijeloga svijeta. Uz to ona sustavno razvija svoj brend kozmetike pod nazivom Kylie, a trenutno promovira najnoviju liniju krema za sunčanje i mlijeka za tijelo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

summer lovin’

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Odmah nakon nje na listi najplaćenijih celebrityja za oglašavanje sadržaja na društvenim mrežama nalazi se pjevačica Ariana Gradne. Ova 26-godišnja Amerikanka za jednu objavu očekuje iznos od 996 tisuća dolara (oko 6,2 milijuna kuna).

Na trećem mjestu smjestio se nogometaš Cristiano Ronaldo koji pak za jednu fotografiju na društvenim mrežama u džep spremi 975 tisuća dolara (oko 6 milijuna kuna).