POPUT KLONOVA

Slučajnost ili dobra reklama: Prijateljice mlade milijarderke Kylie Jenner stalno nose identičnu odjeću

19.07.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Reality zvijezda i najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner ne krije da voli uskladiti svoj stajling s partnerovim, djetetovim, a po novom i sve njezine prijateljice moraju biti identično odjevene

Pogleda li se pomnije Instagram profil 21-godišnje Kylie Jenner nije teško ne primijetiti da se većina njezinih prijateljica koje je svakodnevno okružuju odijeva gotovo identično kao i ona. Ponekad se modeli odjeće razlikuju tek u boji, ali vidljivo je da je ista linija, brend i uzorak na svima.

Pa u čemu je zapravo stvar?

Sve se čini kao odlično odrađen marketing koji očigledno ima svoj uspjeh, jer na računu najmlađe članice reality obitelji Kardashian- Jenner odavno je prvi milijun, a brojke nastavljaju rasti.

Naime, proteklih dana Kylie se zabavljala s prijateljicama na Bahamima, a društvene mreže gorile su od seksepilnih objava veselog ženskog društva. Između ostalog Kylie je čini se iskoristila priliku i predstavila novu liniju Kylie skin proizvoda za njegu tijela.

Odjenula je sve svoje prijateljice u pripijene roze haljinice na kojima je velikim slovima bio natpis njezina branda kozmetike. Djevojke su čak uskladile i svoje tenisice te na identičan način pozirale.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

mornings :)

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Nakon toga osmislile su dobru reklamu za liniju kupaćih kostima Sofije Richie. Mlada nasljednica i djevojka Scotta Disicka (bivšeg supruga Kourtney Kardashian) dobro se uklopila u partnerovu obitelj, pa je i ona shvatila da joj Kylie kao jedna od najutjecajnijih ljudi na društvenim mrežama ide u prilog za novi biznis.

Kylie je dakle po običaju sve svoje prijateljice odjenula u identičan model kupaćeg kostima i sve su zajedno pozirale na luksuznoj jahti.

Međutim, Jenner najviše uživa uskladiti se s najboljom prijateljicom, plavušom Stassie Karanikolaou. Ove dvije mlade djevojke nerazdvojne su i vrlo često nose identične kreacije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

opposites attract 💙💗

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💗💛

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)