NEOČEKIVAN OBRAT

Kylie Jenner našla se u problemima sa zakonom, a sve zbog nove linije kozmetike

24.07.2019 u 11:29

Bionic
Reading

Nakon što je u svibnju lansirala liniju proizvoda za njegu kože, najnoviji projekt članice klana Kardashian i milijarderke Kylie Jenner, prema napisima američke stranice The Blast, teško će se proširiti na globalnom tržištu nakon dobivanja obavijesti o suspenziji od strane američkih vladinih dužnosnika

Objavljeni sudski dokumenti pokazuju kako je članici slavne reality obitelji početkom tjedna uručeno pismo o suspenziji od strane američkog Ureda za patente i žigove.

Službenici su izjavili kako bi Kylie Skin linija proizvoda kod potrošaća mogla izazvati zabunu s drugim zaštitnim znakom koji je registriran prije nego što je Kylie Jenner podnijela zahtjev za zaštitom imena svoje linije preparativne kozmetike.

  • +3
Kylie Skin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kompanija koja tvrdi da posjeduje izvorni zaštitni znak za ime Kylie Skin nalazi se u Kini i 'pokušava od njega profitirati'. Kineska kompanija Shenshen Hedi godine 2017. podnijela je zahtjev za zaštitu imena brenda 'Kylie' s namjerom lansiranja kozmetičkih alata i četki.

Postojeću beauty liniju Kylie Jenner u svibnju odlučila je proširiti na liniju preparativne kozmetike predstavivši šest proizvoda – tekućine za pranje lica, toner, piling za lice, serum, hidratantnu kremu i kremu za oči.

my everyday skin care routine | Kylie Skin Izvor: Društvene mreže / Autor: Kylie Jenner

Nešto kasnije novu liniju proizvoda obogatila je kozmetičkom torbicom i maramicama za uklanjanje šminke u milenijski ružičastom pakiranju.

Vojska fanova Kylie Jenner prošlog je vikenda u Los Angelesu nestrpljivo čekala na kupnju njezinih novih proizvoda – kokosovog losiona za tijelo, pilinga za tijela i ulja sa zaštitnim faktorom broj 30.

Ranije ove godine najmlađu članicu klana Kardashian ugledni magazin Forbes proglasio je milijarderkom, a spomenutu titulu zaradila je upravo zahvaljujući svom rastućem kozmetičkom brendu.

NOVCI NISU PROBLEM

Ovu raskošnu vilu najmlađa milijarderka Kylie Jenner iznajmljuje za nevjerojatnih tri milijuna kuna mjesečno

Pogledaj galeriju