obitelj prije svega

Najbolji nogometaš svijeta pokazao kako se snalazi u ulozi brižnog oca

28.08.2017 u 19:10

Bionic
Reading

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo nikada nije krio kako uživa u čarima roditeljstva i kako bi jednoga dana htio zasnovati veliku obitelj. Ta mu se želja počela ostvarivati početkom ljeta kada je postao otac blizanaca, a nedugo zatim i potvrdio da mu je djevojka trudna. Ovih dana pokazao je kako izgleda njegova svakodnevica od kada mu se obitelj proširila za dva člana

Sredinom srpnja slavni nogometaš Cristiano Ronaldo svijetu je predstavio svoje blizance Evu Mariu i Matea, koje mu je rodila surogat majka, a nedugo nakon toga potvrdio je i kako je njegova djevojka 22-godišnja Georgina Rodriguez trudna.

Ovih dana pokazao je na društvenim mrežama kako najradije provodi svoje slobodno vrijeme u društvu najmilijih.  Nogometaš za kojeg su inače mnogi vezali ljubavne afere, izlaske i luksuzna putovanja, tako je ovoga puta pokazao i svoju drugačiju stranu.

Family mood ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Na preslatkoj obiteljskoj fotografiji pozira u udobnosti svog raskošno uređenog doma.

  • +5
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na jednoj strani vidimo lijepu Georginu, dok je s druge strane kauča poznati nogometaš, oboje pritom u naručju drže mališane dok između njih široka osmijeha pozira sedmogodišnji Cristiano Ronaldo Junior.

Nao deixes que o mau comportamento de outros afecte a tua tranquilidade mental✌🏼🏆

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Na njihovim licima vidi se neopisiva sreća i zadovoljstvo novonastalom obiteljskom situacijom, a vjerujemo i kako se mlada trudnica i planetarno popularni sportaš iznimno vesele još jednom djetetu koje bi na svijet trebalo doći na jesen.

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on