šuškanja su istinita

Slavni nogometaš napokon potvrdio sretnu vijest: Uskoro stiže još jedna beba

18.07.2017 u 18:18

Bionic
Reading

Nije prošlo ni nekoliko tjedana, da je Cristiano Ronaldo svijetu predstavio blizance Evu Mariu i Matea, koje mu je rodila surogat majka, a sada je potvrdio kako uskoro u njegov dom stiže još jedna beba. Ronaldo je otkrio kako je njegova djevojka, 22-godišnja Georgina Rodriguez trudna, a beba bi trebala biti rođena ove jeseni

Nakon što su mu sina Cristiana Ronalda Jr. i nedavno rođene blizance Evu Mariu i Matea rodile surogat majke, Cristiano Ronaldo s javnosti je podijelio sretnu vijest kako je njegova djevojka Georgina Rodriguez trudna.

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

O trudnoći 22-godišnje plesačice i modela i nekadašnje prodavačice u Gucci dućanu, šuška se već poduže, osobito nakon što su se pojavile fotografije na kojima se nazire zaobljeni trbuščić. Ipak, niti jedno od njih nije željelo komentirati navode o trudnoći. Sve do sada.

Za El Mundo, slavni je 32-godišnji nogometaš Cristiano Ronaldo potvrdio kako će uskoro ponovno iskusiti čari očinstva. Na pitanje novinara je li sretan što mu je djevojka trudna, Ronaldo je odgovorio: 'Da, jako sam sretan'. Dodao je kako su male bebe divne, no da još uvijek ima puno za naučiti oko njih, osobito kada je riječ o mijenjanju pelena.

Lovely moments😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

'S tim dijelom se baš i ne snalazim najbolje, no trudim se', priznala je kroz smijeh nogometna zvijezda.

Potvrda trudnoće došla je tek nekoliko tjedana nakon što su 8. srpnja rođeni blizanci Eva Maria i Mateo, koje je rodila surogat majka u Los Angelesu.

❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano i Georgina upoznali su se prošlog ljeta u madridskom Gucci dućanu, gdje je ona radila. Prvo javno zajedničko pojavljivanje bilo je u siječnju ove godine, kada je Georgina pratila svog dečka i njegovog sina na dodjeli FIFA nogometnih nagrada.

Od tada mu je vjerna pratilja te ga često bodri iz VIP lože. Početkom srpnja, tijekom zajedničkog odmora, krenuo se nazirati zaobljeni trbuščić, a šuška se kako je trudna između pet i šest mjeseci.