četvrti put otac

Djevojka Cristiana Ronalda više ne može sakriti trbuščić

13.07.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Sve glasnija šuškanja, čini se pokazala su se istinitima. Djevojka Cristiana Ronalda, 23-godišnja Georgina Rodriguez više ne može sakriti trudnički trbuščić. Prema pisanjima stranih medija, Georgina je navodno u petom mjesecu trudnoće i u listopadu bi trebala Ronaldu roditi kćer. Slavnom nogometašu to će biti četvrto dijete, nakon sedmogodišnjeg Cristiana Ronalda Juniora i tek rođenih blizanaca Eve i Matea, djece koju su rodile surogat majke

Krajem lipnja, na svom Instagram profilu, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo pohvalio se novim članovima svoje obitelji - blizancima Evom i Mateom, koje mu je rodila surogat majka. Žena, koja je iz San Diega u Americi, za trudnoću i rođenje Ronaldove djece, ali i za potpuno diskreciju, navodno će dobiti čak 17 milijuna eura.

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Iz istog grada je i surogat majka sedmogodišnjeg Cristiana Ronalda Juniora, koja je za to dobila 12 milijuna dolara. Imena tih dviju žena velika su tajna, no zato je poznato tko će mu u listopadu ove godine roditi peto dijete, i to navodno djevojčicu.

  • +5
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ronaldova djevojka, 23-godišnja Georgina Rodriguez, prema pisanjima stranih medija, u petom je mjesecu trudnoće, a njezin trudnički trbuščić sve je vidljiviji na posljednjim fotografijama para.

Blessed

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kako je pisao i britanski The Sun, Ronaldo i Georgina trudnoću su pomno planirali, a čak su išli i na posebna DNA testiranja kako bi se uvjerili da će dijete biti baš onakvo kakvo su poželjeli.

Lovely moments😍

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)