OTVORENO O SEKSUALNOSTI

Na naslovnici Voguea: Supružnici Bieber ovjekovječili svoje najintimnije trenutke

06.10.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Nove zvijezde talijanskog izdanja magazina Vogue su glazbenik Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber. Iskusni model i ništa manje fotogeničan pjevač oduševili su javnost svojim strastvenim izdanjem

Nedavno su proslavili svoju prvu godišnjicu braka, a upravo tom prigodom postali su i nova lica s naslovnice. Spremno su prihvatili modnu ponudu talijanskog izdanja prestižnog magazina Vogue te se našli u ulogama modela.

Glazbenik Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber u novom modno- ljubavnom editorijalu pokazali su koliko su strastveni i jednostavno oduševili svoje obožavatelje izljevima emocija koje su prenijeli fotografijama.

Kao glavna fotografija odabrana je ona nastala na bračnom krevetu, kada polugoli Justin pokazuje svoj istetovirani torzo te pohotno grli svoju družicu koja je pak odjevena u seksi kožnoj haljini, a do izražaja dolazi njezin dekolte. Strasti ne nedostaje ni na ostalim fotografijama koje su za sada vidljive na Instagram stranicama modnog magazina.

Na jednoj od njih manekenka se našla u toplesu, a snimljena je s leđa, dok je na drugoj u crnom grudnjaku od lateksa.

'Mnogi nas još uvijek smatraju nezrelim tinejdžerima koji su se tek zaljubili ali mi smo sad vjenčani i otvoreni smo pokazati svoju seksualnost. Ne sramimo se pokazati koliko nam je stalo i koliko privlačimo jedan drugoga', rekao je u listopadskom izdanju Voguea Justin.

Ništa sporno u ovakvim fotografijama ne vidi ni njegova voljena Hailey koja kaže: 'Volim svoje tijelo, obožavam ga pokazivati i ne vidim ništa loše u ovome. Na koncu, sve sam snimila s voljenim suprugom'.