NE KRIJE ŽALJENJE

Sasvim iskreno o seksu prije braka: Justin Bieber novim priznanjem iznenadio mnogobrojne fanove

16.05.2020 u 13:58

Bionic
Reading

U kućnoj izolaciji uzrokovanoj vladajućom pandemijom koronavirusa, kanadska pop zvijezda Justin Bieber odlučio je pokrenuti Facebook serijal 'The Biebers' u čijoj je posljednjoj epizodi odlučio javno progovoriti o onome zbog čega najviše žali u životu

Na pitanje što bi poželio promijeniti u prošlosti da mu se pruži prilika, 26- godišnji pjevač izjavio je kako ne bi pratkicirao seks prije braka, a prije nego što je objasnio svoj odgovor na postavljeno pitanje, kanadska glazbena senzacija izjavila je kako bi njegovo priznanje mnogima moglo zazvučati 'ludo'.

'Kada bih se mogao vratiti u prošlost i kada se ne bih morao suočiti s negativnim posljedicama svojih odluka, vjerojatno bih se čuvao za brak. Seks zna biti zbunjujući kada si seksualno aktivan s bilo kojom osobom', izjavio je Bieber u novoj epizodi svog Facebook serijala koju je snimio u društvu svoje supruge, 23- godišnjeg američkog modela Hailey Baldwin.

  • +5
Justin Bieber i Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ/ Max Lopez/ Vaquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Slažem se s činjenicom da fizički odnos stvari ponekad može učiniti zbunjujućim', izjavila je Bieberova supruga, a u ranijem intervjuu za modnu bibliju Vogue, kanadski pjevač priznao je kako je imao 'legitiman problem sa seksom' zbog čega se odlučio na samonametnutu apstinenciju u trajanju od godinu dana prije veze sa sadašnjom suprugom.

Ranije ovoga tjedna Bieber se putem Instagram livea obratio fanovima u društvu poznatog američkog pastora Richa Wilkersona nazvavši predbračni seks 'slijepim činom' koji je u stranju zamagliti čovjekovu osobnu prosudbu i mogućnost donošenja odluka.

'Kada sam s Hailey odlučio stupiti u ozbiljnu vezu tada sam istovremeno odlučio prestati upražnjavati seks i od tada su mi neke stvari bile puno jasnije. U tom trenutku s njom sam zaista mogao izgraditi temelje veze i povjerenje. Shvatila me je ozbiljno i znala je da ako to ne radim s njom da neću raditi s nijednom drugom osobom. U tom pogledu mi je vjerovala', izjavila je 26- godišnja pop zvijezda.