EMOCIJE MEĐU SUPRUŽNICIMA

Justin Bieber slavi prvu godišnjicu braka: 'Hailey Baldwin, sretnik sam jer sam tvoj suprug, ti me činiš boljom osobom'

01.10.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Prije godinu dana kanadski pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin izrekli su sudbonosno 'da' na ceremoniji za više stotinjaka uzvanika u Južnoj Karolini. Proteklih 365 dana za zaljubljene je supružnike bilo ispunjeno srećom, ljubavi i zadovoljstvom

Nakon turbulentne mladenačke veze sa Selenom Gomez, a potom i još nekoliko neuspješnih avantura, pjevač Justin Bieber u zgodnoj je manekenki Hailey Baldwin pronašao sve za čime je ikada tragao.

Justin i Hailey slave prvu godišnjicu braka, a tog svečanog prekrasnog dana kada se obavezao svojoj odabranici na vječnu ljubav sada se prisjetio 26-godišnji glazbenik.

Na službenom Instagram profilu Bieber je objavio fotografiju vjenčanog obreda i prvi poljubac mladenaca te supruzi poručio emotivne riječi: 'Hailey Bieber, sretnik sam jer sam tvoj suprug. Svaki dan toliko puno od tebe učim i ti me činiš boljom osobom. Obećajem da ću te uvijek stavljati na prvo mjesto i imati mnogo strpljenja i ljubavi. Sretna ti godišnjica, lijepa i draga ženo'.

Najsretnijeg dana u životu prisjetila se i gospođa Bieber napisavši kako je vjenčanje s Justinom bilo ispunjenje svih njezinih snova te kako bi taj dan najradije proživljavala iznova do kraja života.

Pjevač i manekenka prošle su godine u ovo vrijeme okupili više stotinjaka uzvanika u luksuzan resort u Južnoj Karolini gdje je trajalo trodnevno slavlje. Sve je započelo uvodnom večerom, potom se nastavilo službeno vjenčanje kada je mladenka zablistala u vjenčanici s ogromnim šlepom i još ogromnijim velom koji je za nju dizajnirao popularni dizajner Virgil Abloh, osnivač brenda Off-White. Na velu je bilo ispisano 'dok nas smrt ne rastavi'.

Do ranih jutarnjih sati s mladencima su slavili Kendall Jenner, Camila Morrone, Joan Smalls, Alec Baldwin, kao i kontroverzni menadžer Scooter Braun. Za cijelo svadbeno slavlje iskeširali su nevjerojatnih 8 milijuna kuna.