U SPLITU

Mišo Kovač završio u bolnici zbog visoke temperature

28.11.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Glazbena legenda Mišo Koravč sinoć je hitno hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru u Splitu, gdje je zbog visoke temperature dovezen kolima Hitne pomoći

Kako piše RTL-ov danas.hr, legenda hrvatske zabavne glazbe, pjevač Mišo Kovač sinoć je završio u bolnici. Prema saznanjima osobe bliske obitelji Kovač, zbog jako visoke temperature kolima hitne pomoći prebačen je u KBC Split i trenutno se nalazi na odjelu pulmologije.

Za Večernji list javila se i njegova kći Ivana Kovač te je rekla: 'Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Starije osobe koje već imaju neke poteškoće, kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije to isto kao kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu.'

Ovo nije prvi put posljednjih godina da je završio na pulmologiji. Mnogi se još jasno sjećaju kako je prošle godine trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, a njegov nastup otkazan je netom prije.

Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tada je isto tako dobio visoku temperaturu, a njemu je bilo jako teško zato što je razočarao Vukovarce koji su mu se radovali. 'Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata', izjavio je uoči nastupa, prije negoli je otkazan.

Zbog respiratornih problema bio je na liječenju i 2019. godine, kada se u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti oporavljao od ozbiljne infekcije nakon nezaboravnog koncerta u zagrebačkoj Areni.