osjeća se slabo

Završio na antibioticima: Mišo Kovač otkazao novogodišnji nastup u Vukovaru

30.12.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru u Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara trebala je uvesti hrvatska pjevačka legenda, no u posljednji tren došlo je do promjene planova

Mišo Kovač je dobio temperaturu prije nekoliko dana, osjeća se slabo te mu je liječnik prepisao antibiotike i odredio strogo mirovanje, potvrdili su neslužbeno njegovi prijatelji za Jutarnji list.

Službene potvrde od Grada još uvijek nema, a prije samo nekoliko sati na službenim stranicama Vukovara osvanula je objava o 'odbrojavanju do dočeka'. U Vukovaru je ' kralj estrade' trebao pjevati s kćeri Ivanom Kovač i Bosutskim bećarima. Kako nikad nije pjevao na dočeku, ovo mu je trebao biti prvi takav koncert.

Mi smo već počeli odbrojavati do najluđe noći u godini! 😊🎶🥂🎸🎇🎆😍🕛 . . . Vidimo se 31.12. na Trgu RH u Vukovaru od...

Objavljuje Visit Vukovar - Turistička zajednica grada VukovaraČetvrtak, 29. prosinca 2022.

'Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu, bio heroj. Mi moramo biti još jači u svemu da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve svoje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine i želim vam sve najbolje', poručio je Mišo ranije u videu objavljenom na službenoj Facebook stranici gradonačelnika Vukovara, Ivana Penave.

[KONCERT MIŠE KOVAČA ZA NOVU 2023. GODINU] U Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvest će legendarni Mišo Kovač! Vukovaru će biti velika čast ugostiti hrvatsku glazbenu legendu koja će u novogodišnjoj noći u Vukovaru zasigurno okupiti mnoštvo iz cijele Hrvatske, ali i šire te ćemo na taj način spajanjem Dalmacije i Slavonije uz pjesmu i zajedništvo započeti novu godinu! Koncert je omogućen kroz potporu i suradnju s gospodarstvenicima, a uz Mišu Kovača 31. prosinca nastupiti će i Ivana Kovač, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi!

Objavljuje Ivan Penava u Utorak, 8. studenoga 2022.
  • +4
Mišo Kovač Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

Podsjetimo, slavni Šibenčanin je zadnji koncert imao početkom lipnja u Splitu, a to je bio njegov prvi veliki nastup nakon 2019. godine. Na Starom placu tada je s njim uglas pjevalo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta.

KONCERT GLAZBENE LEGENDE

[FOTO] Dirljivi prizori iz Splita: Miši Kovaču na pozornici se pridružila unučica Elena

Pogledaj galeriju