optimizam prije svega

Matija Vuica ne gubi nadu: 'Još malo pa će se sve pokrenuti'

21.01.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Pandemija je negativno utjecala na mnoge živote, gospodarstvo, ali i modnu industriju. Otkazani su svi modni showovi, a brojni modni brandovi oslanjaju se samo na svoje web shopove i trude se na svojim društvenim mrežama zadržati pažnju fanova. Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih dizajnerica vjeruje kako će trenutna situacija još kratko trajati

Tijekom posljednjih mjeseci sebi i svojim pratiteljima vječno pozitivna Matija Vuica šalje poruke pune nade i diže moral na društvenim mrežama. U godini koja je svima bila velika učiteljica i 'provocirala' na svakom frontu, njezine raskošne kreacije oduševile su Hollywood. Naime, u oskarovskoj noći održala je reviju u Los Angelesu. Vratila se na glazbenu scenu s pjesmom 'Nama dobra vremena dolaze' te je osmislila jedinstveni koncept i modni performans Nomadica, kao modno-turističkom turneju te krenula u obilazak Lijepe Naše.

  • +4
Matija Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL

Dizajnericu nije pokolebao ni nedavni potres, ni situacija s pandemijom, kao ni loše ekonomske prognoze.

'I još malo pa će se sve pokrenuti. Nove kolekcije, novi editorijali, nova modna uzbuđenja, pa sad još da se vrati stari normaljnjak, pa da se krene više pičiti po tim zabavama, revijama, koncertima. Svugdje', poručila je u svojoj novoj objavi na Instagramu.

Inače, ove godine će Matija Vuica obilježiti 40 godina od svoje prve modne revije. Svoj uspjeh može zahvaliti svojoj ustrajnosti, upornosti i puno rada. Njezine se kreacije posljednje dvije godine 'šetaju' prestižnim crvenim tepisima, a uskoro će se moći nabaviti i u ateljeu u Beču.