nada se dobrome

Matija Vuica diže moral sebi i drugima: 'Glavu gore, učini što možeš i koliko možeš za sebe i druge i nema stajanja'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Pandemija koja traje i potres kao prirodna katastrofa koja ostavlja jednu od najtežih trauma koje se mogu dogoditi čovjeku, nikome ne padaju lako. Jedna od naših najcjenjenijih dizajnerica i glazbenica opisala je svoje emocije i stanja dižući raspoloženje samoj sebi i ostalima

'Diži glavu Matija kaže ova slika koju sam uzela od lani. Čini mi se davno lani jer sam se zadnjih dana malo pogubila, što od tuge što od straha, to stalno treskanje, kao spavam a budna a jedna noga visi niz krevet da budem, kao, brža. Pa dosta je', počela je objavu Matija Vuica.

  • +4
  • +1

Matija Vuica

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL

'Još otkrijem neka nova naciknuća na zidovima pa se mislim, ne mozeš ti toliko rušit koliko ja mogu popravljat, koliko mi svi možemo poravljti. Zato, glavu gore, učini što možeš i koliko možeš za sebe i druge i nema stajanja. Samo naprijed', poručila je na kraju dizajnerica.

Ranije je za tportal ispričala što joj je davalo snagu i izvlačilo je do sada iz teških situacija.

'Kad pogledam unazad, mislim da je prvenstveno za to zaslužan moj odgoj. Moja majka je istrpjela svašta i toliko se napatila, a uvijek je bila puna osmijeha, pozitive, snage i vjere. Borila se s operacijama i mojim bolesnim bratom, mene školovala s nekim siromašnim budžetom. I stvarno bih bila čudovište kad ne bih bila barem kao ona, ako i ne bolja jer mi je ovaj život omogućio da budem bolja. Moja majka je apsolutno snaga koja me vodila, a druga je moj Jure, apsolutni životni oslonac. Njemu se neće svidjeti da ga hvalim, ali baš me briga! (smijeh) On je moj pravi životni partner, podrška za moje zdravlje, posao, moje psihičko stanje jer uz sve tragedije koje sam prošla, on je čvrsto stajao uz mene', rekla je.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!