vječno optimistična

Matija Vuica pleše od sreće: 'Nakon više od dva mjeseca sanacije, uređivanja, preslagivanja, moj stari atelier sjaji u novom ruhu'

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Našoj dizajnerici čije kreacije nose neka od najvećih imena u Hollywoodu u potres koji je u ožujku zadesio Zagreb oštetio je salon u središtu grada. Ubrzo se snašla i reorganizirala atelje da može funkcionirati, a sada ga je i renovirala te ponosno pokazala kako izgleda

Matija Vujica nije htjela da se njezine klijentice osjećaju nesigurno kad svrate u njezin atelje te se posvetila njegovoj renovaciji. Poručila je kako je vrlo sretna jer je sanacija napokon gotova.

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Sretna. Nakon više od dva mjeseca sanacije, uređivanja, preslagivanja, moj stari atelier sjaji u novom ruhu. Sva ona tuga koju je potres donio, i šivanje u nemogućim uvjetima. Sve je pospremljeno u neku duboku ladicu sjećanja, jer je nova energija iz toga izašla. Ostao je tek jedan zid na kojem je ispisana povijest ove divne stare zgrade... i zato plešem. Plešem i plešem', opisala je Matija Vujica video koji je objavila na društvenim mrežama.

Matiji je poput mnogih, potres utjerao strah u kosti. No kako je izjavila, nikad nije upadala u depresije ili crne misli. Tijekom karantene je među ostalim sa svojim dugogodišnjim partnerom Juricom Popovićem snimila je i novu pjesmu 'Nama dobra vremena dolaze', a pripremala je i modno-turističku priču 'Nomadica' koju će održavati po cijeloj Hrvatskoj, a koja je krenula iz Dubrovnika.

'Nastavljam dalje istim tempom, istim načinom još drastičnije, glamuroznije i prkosim svemu što je sad, jer znam da će to priči i da će bolje doći. Kad god to bilo, doći će', poručila je dizajnerica ranije u razgovoru za tportal.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!