život u doba korone

Uvijek pozitivna Matija Vujica poručuje: 'Imam rupu na čarapi... Pa što me briga, važno da nije u glavi'

20.12.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih modnih dizajnerica Matija Vujica nezaustavljiva je i u ovom pandemijskom vremenu. Vrijeme koristi za nove ideje i živi, kako sama kaže, 'korak po korak, dan po dan ja radim, kao da je baš sve u redu, veselje u duši, snaga u srcu'

'Ma da, znam da sada nikome ništa ne treba, ali korona će proći, zabave, mature i vjenčanja će doći i zato valja biti spreman. Uh kad odjednom sve grune, bit će to fešta od slavlja. Do tada, korak po korak, dan po dan ja radim, kao da je baš sve u redu i ne dam se zbuniti, veselje u duši-snaga u srcu', napisala je nedavno naša proslavljena modna dizajnerica na Instagramu.

'Možda ne možemo planirati ništa na daleko, ali možemo živjeti za danas, a sutra će opet biti danas. I tako dan po dan. Nabacim osmjeh i pičim. Probajte, ljekovito je', poručila je također u svojoj objavi uvijek pozitivna Vuica.

Sada je na Instagramu osvanula njena objava u kojoj se sama sebi 'ruga' zbog rupe na čarapi. 'Imaš rupu na čarapi... You have a hole in your tights....pa šta me briga...vazno da nije u glavi I don't care, better that having in my head ..ne'š ti rupe, napravit ću još koju pa će biti fora, a, i kao da ću negdje, to ja za sebe isprobavam😉 Nek baci kamen 'ko nije imao rupu na čarapi😅...eh', napisala je između ostalog Vuica u objavi.

  • +27
Modna dizajnerica Matija Vuica predstavila svoje nove haljine Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX