selfie prepun modrica

Marvelova zvijezda Jeremy Renner objavio zastrašujući bolnički selfie nakon bizarne nesreće i zahvalio pratiteljima

04.01.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Nakon što je Ameriku zabijelilo u nezapamćenim količinama, Jeremy Renner nastradao je od vlastite ralice. Htio je pomoći članu obitelji, no trenutak nepažnje s tim velikim strojem i nesreća je neizbježna! Na selfiju izgleda zastrašujuće zbog velikih modrica, no nakon operacija njegovo stanje je dobro

Ova godina nije počela na najbolji način za Marvelovu zvijezdu Jeremyja Rennera. Glumac je na Instagramu objavio selfie iz bolničkog kreveta, a na njegovom licu jasno se vidi da je pretrpio strašnu nesreću. Bio je u kritičnom stanju, no sada je dobro i govori.

U nedjelju je uskočio u pomoć članu obitelji, a dobronamjerna gesta završila je na užasan način. Pomagao je izvući osobno vozilo koje je zapelo u snijegu te je koristio snježnu ralicu, no trenutak neopreznosti bio je dovoljan da ga ralica pregazi.

Nesreća se dogodila u malom selu na visokoj nadmorskoj visini, a selo je, kao i velik dio Amerike, bilo zatrpano dubokim snijegom, a stanovnici nisu imali struju i vodu čak dva dana, uključujući i dan kada se nesretan trenutak dogodio.

Glumac je opremljen različitim strojevima, primjerice vlastito vatrogasno vozilo i ralicu, rano 1. siječnja izveo je ralicu da pomogne u uklanjanju snijega, a kada se nesreća dogodila pomogli su mu susjedi koji su kasnije otkrili da se glumac nalazi u 'Renown Regional Medical Center', bolničkom centru poznatom po vrhunskim stručnjacima ortopedima.

Najviše je nastradala noga koja je dvaput operirana i bilo je nužno umetnuti metalne klinove. Njegovo lice je natečeno i vidljive su modrice, no najbitnije je da je počeo govoriti što nagoviješta brz oporavak.

Glumac je zahvalio pratiteljima na dobrim željama uz bolnički selfie, a oni su mu u komentarima poručili da će biti uz njega tijekom oporavka, a oglasili su se i njegovi glumački kolege. Chris Evans se našalio da je jak kao čelik, a Chris Pratt i Chris Hemsworth poručili su da će moliti za njegov oporavak.

  • +5
Jeremy Renner Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia