'pa to je samo džemper'

Daniel Craig priznaje da i dalje ne shvaća zašto su žene poludjele za prizorom Chrisa Evansa u džemperu

28.12.2022 u 14:52

Bionic
Reading

Nakon što je postao najseksi muškarac godine, sve više žena diljem svijeta počelo je primjećivati Chrisa Evansa. Zbog njegove uloge negativca u prvom nastavku filma 'Nož u leđa', mnoge diljem svijeta komentiraju koliko je zgodan u pletenom džemperu, a to je morao iskomentirati i glavni junak filma

Popularni glumac Chris Evans trenutno uživa veliku popularnost, a otkad je proglašen najseksipilnijim muškarcem 2022. godine prema izboru časopisa 'People' žene ga prate u stopu. Kad je izašao film 'Nož u leđa' žene se nisu mogle zasititi jednog prizora - koliko dobro Evans izgleda u debelom džemperu, a cijelu situaciju prokomentirao je sad i Daniel Craig.

Bivši James Bond, koji glumi detektiva Benoita Blanca, nije mogao shvatiti ludnicu oko pletenog džempera koji Chrisov alter-ego, Hugh Ransom Drysdalel, nosi u filmu iz 2019. godine. Riječ je o svijetlosmeđem džemperu s pletenicama, baš kakve vole nositi frajeri iz filmova. Džemper je lijep, no najseksi muškarac u njemu zbilja izgleda fantastično, što je i pokrenulo komentare obožavatelja.

'Ne razumijem. Chris Evans je u džemperu, a kao da je gol ili barem gol od struka nadolje, u džemperu', komično je komentirao Daniel Craig koji nije mogao ne primijetiti Evansov uspjeh. Ipak, kasnije je priznao: 'On to radi jako dobro. Jako lijepo nosi džemper'.

Daniel Craig je jedini glumac iz prvog filma kojeg možemo gledati u novom nastavku koji je nedavno stigao na Netflix, ali Chrisa Evansa sljedeće ćemo godine gledati u božićnoj avanturi s Dwayneom Johnsonom.

  • +7
Chris Evans Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia