SLATKO IŠČEKIVANJE

Majka vojvotkinje od Sussexa stigla u Veliku Britaniju: Svi se pitaju je li Meghan već rodila?

24.04.2019 u 11:55

Bionic
Reading

Dijete Meghan Markle i princa Harryja samo što nije stiglo. Broji se sitno do trenutka kad će najpoznatiji kraljevski par objaviti sretnu vijest. Majka vojvotkinje od Sussexa, Doria Ragland doputovala je iz Los Angelesa kako bi joj pomogla s prinovom no s njezinim dolaskom pokrenut je novi val nagađanja kako je Meghan Markle već rodila svoje prvo dijete

Iznenadni dolazak 62-godišnjakinje mnogi su protumačili kao potvrdu rođenja nove kraljevske bebe. U svakom slučaju to je znak da bi Meghan Markle mogla roditi svakog trenutka budući da se pisalo kako će Doria Ragland svakako prisustvovati porodu slavne vojvotkinje.

Britanski mediji javljaju da je majka Meghan Markle unajmila šetačicu pasa i angažirala prijatelje da joj se brinu o njima dok je ona u Londonu, a otkazala je i satove joge.

Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, nedavno je obznanjeno, svoje novorođenče neće iznijeti iz bolnice i pokazati ga svijetu kako se to u kraljevskoj obitelji uobičavalo desetljećima, i kako je obilježeno i Harryjevo rođenje. 37-godišnja Meghan i tri godine mlađi Harry žele privatno slavlje za svoju novu obitelj, a o dolasku prinove naknadno će obavijestit javnost. Poručili su da se sami najprije žele upoznati s bebom prije nego što je pokažu ostatku svijeta.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko dana procurila je informacija kako će se Meghan Markle i princ Harry nakon rođenja svoga prvog djeteta preseliti na drugi kontinent, što dalje od britanske kraljevske obitelji. Kraljevski par navodno bi se na tri do četiri mjeseca godišnje preselio u Afriku, gdje bi obavljali dobrotvorni i diplomatski rad.

I princ Harry i Meghan Markle vole Afriku te su za jedno od svojih prvih zajedničkih putovanja u 2016. odlučili posjetiti Bocvanu.

  • +21
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia