PRAVA ISTINA

Dizajnerski dvojac otkriva kakva je zapravo majka Meghan Markle

30.10.2018 u 14:36

Bionic
Reading

Doria Ragland, majka vojvotkinje Meghan Markle iza sebe ima nekoliko kraljevskih angažmana uz prisustvo kćeri jedinice i zeta princa Harryja. Jedan od najvažnijih sigurno je bilo kraljevsko vjenčanje održano u svibnju, a pritom je odabrala kreaciju brenda Oscar de la Renta. Dizajneri koji stoje iza brenda sada su otkrili kakva je zapravo gospođa Ragland

Majku britanske vojvotkinje Meghan Markle, javnost je imala prilike upoznati nekoliko mjeseci prije samog vjenčanja, kada su paparazzi i novinari iskopali sve potrebne informacije o ovoj 62-godišnjoj Afroamerikanki.

Doznalo se tada da Doria radi kao socijalna radnica i instruktorica joge u jednoj klinici u Los Angelesu. Rastavljena od Thomasa Marklea, s kojim je i dobila kćer Meghan, Doria ni dan danas nije u dobrim odnosima s bivšim suprugom s kojim nema nikakav kontakt.

  • +6
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Simpatična izgleda i osmijeha, Doria je na prvu osvojila javnost, a pogotovo na dan vjenčanja kada je zablistala u elegantnoj haljini-kaputu američkog modnog brenda Oscar de la Renta u boji pistacija. Upravo dizajneri koji stoje iza uspješnog brenda otkrili su sada nešto više o Meghaninoj majci.

Laura Kim i Fernando Garcia, kreativni je dvojac koji stvara bajkovite haljine za brojne poznate dame, a istima je od nedavno oduševljena upravo i vojvotkinja od Sussexa.

Nakon što su Kim i Garcia primili mail britanskog kraljevstva u kojem šalju zahtjev za haljinom majke tadašnje mladenke, dizajneri su otputovali u Los Angeles na sastanak s istom.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Probe haljina bile su toliko ugodne i zabavne. Doria bi uvijek dolazila sa zdravim grickalicama, nije tu bilo kolača, ali sve su bile jako ukusne. Baš je draga i slatka', kazao je Fernando Garcia, a njegova partnerica dodala je da su prije završetka kreacije imali veliki pritisak od strane palače.

Zahtjevi su bili izazovni, a i rokove je trebalo ispoštovati, ali na koncu se isplatilo. O njihovoj se kreaciji pisalo u cijelome svijetu, milijuni ljudi su je vidjeli, a uhodani posao sjajne dizajnerske tvrtke naglo je porastao od tada.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Usko surađivanje s kraljevskom obitelji se nastavilo i nakon vjenčanja. Meghan je Oscar de la Renta haljine nosila nekoliko puta, a posljednju smo imali prilike vidjeti na Australskoj turneji, kada je u Sydneyju zablistala na dodjeli geografskih nagrada.