DJEVOJKA ZA POŽELJETI

Lijepa Adriana Đurđević svojem je Duji priredila iznenađenje za pamćenje

17.09.2018 u 21:52

Bionic
Reading

Proslavljeni reprezentativac Duje Ćaleta-Cara danas je napunio 22 godine, a njegova djevojka Adriana Đurđević pripredila mu je veliko rođendansko iznenađenje koje nogometaš nije ni slutio

Diplomirana pravnica Adriana Đurđević redovito posjećuje voljenog Duju Ćaleta-Cara u Marseilleu, obzirom da je Vatreni nedavno potpisao ugovor za tamošnji klub. Zaljubljeni golupčići ne kriju koliko uživaju u novom poglavlju svog života i trenucima samoće, a atraktivna Dubrovkinja odlično se snašla u Francuskoj.

View this post on Instagram

Amour.🎈#loveyou

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Adriana je oduševila i Francuze koji ju neprestano obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, a koliko je brižna djevojka i što je sve u stanju učiniti za svog Duju Adriana je dokazala videom koji je objavila na današnji dan na Instagramu.

Plavokosa ljepotica nogometaša je odlučila iznenaditi velikim slavljem, okitivši njihov zajednički stan s bezbroj balona u obliku srca, rođendanskim natpisima, cvijećem i stolom prepunim čokoladnim slasticama i narescima, a definitivno najoriginalnija ideja koju je pripremila za Duju su svijeće postavljene na podu tako da tvore natpis volim te i put do okićenog dijela stana ukrašen svijećama i malim crvenim papirićima u obliku srca.

Lijepa pravnica svojem je Duji pripremila i rođendansku tortu s prigodnim svijećicama u obliku broja 22, ali i rođendanske poklone koji čekaju da ih nogometaš otvori, a mi smo sigurni kako je Duju ova gesta itekako razveselila.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL