ZANOSNA ADRIANA

Iako je tek stigla u Marseille, djevojka našeg reprezentativca već je osvojila Francuze

11.08.2018 u 19:09

Bionic
Reading

Nakon kratke razdvojenosti, Dubrovkinja Adriana Đurđević, djevojka našeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara, prije nekoliko je dana stigla u Francusku. Nogometaš je potpisao za poznati francuski klub Olympique de Marseille, a njegova voljena Adriana povremeno će mu ondje praviti društvo. Iako je tek nekoliko dana ondje, već je uspjela osvojiti Francuze

Hrvatski reprezenativac Duje Ćaleta-Car nedavno je potpisao petogodišnji ugovor za jedan od najtrofejnijih nogometnih klubova, francuski Marseille, sa čime je započelo novo životno poglavlje u njegovu životu. Velika je to promjena i za njegovu djevojku Adrianu Đurđević, koja je iz rodnog Dubrovnika vrlo brzo doputovala u Francusku za Dujom.

Otkako je stigla k Duji, lijepa Dubrovkinja ne skriva sreću, a nedavno je na svom Instagram profilu pokazala koliko je ponosna na svog odabranika te mu javno uputila riječi podrške, a po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama da se naslutiti kako Adriana itekako uživa u čarima Marseillea.

Bonjour! 🇫🇷 #france #marseille

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

No nije Duje jedini koji je jedva dočekao Adrianu. Srdačnu dobrodošlicu zaželjeli su joj i navijači Marseillea, koje je lijepa Dubrovkinja već uspjela oduševiti, kako činjenicom da je djevojka novog člana njihova omiljenog nogometnog tima, tako i svojom prirodnom ljepotom.

Meet me where the sky touches the sea. 🌊 #france #marseille #portdemarseille

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

'Dobrodošla u Marseille', pozdravili su Francuzi lijepu Adrianu. Oduševljeni Francuzi Dubrovkinju ne prestaju hvaliti u komentarima na njezinu Instagram profilu ispod posljednje dvije fotografije koje je objavila iz sunčanog Marseillea. 'Prelijepa si', 'obožavam te', samo su neki od komplimenata strastvenih navijača koji su Adrianin profil prekrili plavo-bijelim bojama koje predstavljaju njihov omiljeni klub.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL