ZALJUBLJENA PRAVNICA

Ne skriva ponos zbog Duje: Adriana Đurđević daje podršku svom dragom i pokazuje kako uživaju

09.08.2018 u 14:31

Bionic
Reading

Nakon što su kvalitetno vrijeme proveli na odmoru u Grčkoj, Duje Ćaleta Car i njegova draga skrasili su se u Francuskoj budući da je on je potpisao petogodišnji ugovor za jedan od najtrofejnijih tamošnjih nogometnih klubova. Adriana Đurđević pokazala je kako izgledaju njihovi idilični trenutci na novoj životnoj destinaciji

Zanosna Dubrovkinja očito uživa u novom životu u Francuskoj sa svojim dečkom, 21-godišnjim Dujom Ćaletom Carom.

Adriana Đurđević se ne može suzdržati a da na društvenim mrežama ne pokaže kolika je podrška svom dragom. Najprije je na Instagram storyju uz Dujine fotografije poručila da je 'vrijeme za nove promjene, energiju i stavove', a onda je objavila i zajedničku na kojoj je napisala kako je 'sve bolje kad su zajedno'.

Bonjour! 🇫🇷 #france #marseille

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Adriana je tijekom prvenstva 'potegnula' skroz do Rusije kako bi bodrila svog dragog i hrvatsku reprezentaciju. Pažnju je privukla i nakon što se skinula do pojasa i dala nacrtati na leđima crvene i bijele kvadratiće te napisala broj 15, koji na dresu nosi njezin izabranik. Provokativnu fotografiju popratila je opisom 'Mi smo tim jer poštujemo, vjerujemo i brinemo jedni o drugima'.

Djevojku našeg najmlađeg reprezentativca na Instagramu prati više od 38 tisuća ljudi. Ta brojka nimalo ne čudi, budući da diplomirana pravnica izgleda fantastično - osvaja osmijehom odličnim smislom za modu i stil. Dubrovkinja je od Duje starija pet godina, a u vezi su nešto više od godinu dana.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL