SREĆI NEMA KRAJA

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević ne skidaju ruke jedno s drugoga

03.09.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva uputili su se na odmor, a onda je najmlađi reprezentativac ostvario uspješan transfer od 20 milijuna eura prešavši u francuski trofejni klub Olimpic Marseille. Za njim je vrlo brzo stigla i Adriana Đurđević koja redovito na društvenim mrežama nastavlja objavljivati fotografije njihovih uspomena i pokazivati koliko je jaka njihova ljubav

Nakon Svjetskog prvenstva postali su vruća roba za transfere, a novi klubovi donijeli su i nove živote za njihove ljepše polovice. Diplomiranu pravnicu, Adriana Đurđević je, sudeći po fotografijama, Marseille je očarao. Pokazala je već više puta svoje novo, impresivno okruženje i svoje različite modne kombinacije, a sada i da je njihova zaljubljnost na vrhuncu. U zagrljaju svog dragog, Duje Ćaleta Cara ludirala se pred kamerom.

View this post on Instagram

Amour.🎈#loveyou

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Kako je ranije istaknula da se veseli ulozi supruge i majke, novi bi zajednički život ovog para mogao rezultirati i nekim velikim životnim odlukama za zgodnu Dubrovkinju i našeg nogometaša, koji su u vezi malo više od godinu dana.

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL