ATRAKTIVNA PRAVNICA

Djevojka Duje Ćaleta-Cara ovim je potezom ponovno oduševila Francuze

20.08.2018 u 11:19

Bionic
Reading

Naš najmlađi reprezentativac nedavno se preselio u Francusku jer je potpisao novi ugovor za nogometni klub Olympique de Marseille. Pridružila mu se i njegova voljena djevojka Adriana Đurđević te ne krije ponos na svog Duju

Uvijek izazovna i seksepilna, Dubrovkinja Adriana Đurđević, djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, ponovno je uspjela privući pažnju medija.

Zgodna pravnica pozirala je za Instagram odjevena tek u novi tamnoplavi dres svog voljenog dečka. Uz to je, kao i uvijek, imala sređenu frizuru i mnogo šminke, za koju ne krije koliko je obožava. Ovime je Adriana htjela još jednom pokazati koliko je ponosna na svog šest godina mlađeg momka kojeg je bodrila i tijekom nedavno održanog nogometnog prvenstva u Rusiji, na kojem je hrvatska reprezentacija osvojila visoko drugo mjesto.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Budući da je Ćaleta-Car potpisao petogodišnji ugovor, u Francuskoj će mu se za nekoliko mjeseci pridružiti i Adriana.

Početak zajedničkog života mogao bi uskoro donijeti i neke novosti, pogotovo jer je 26-godišnjakinja ranije priznala kako se veseli ulozi supruge i majke.

'Mislim da od toga nema ništa ljepše u životu', izjavila je jednom prilikom za Story.

Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Dok se njezin Duje privikava na novi klub i suigrače, trendi plavuša upoznaje se s ovim morskim gradom, u kojem je već obišla neka in mjesta.

Wonderland. 🍭 #myafternoon #france #marseille #wonderland

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)