neopisivi trenutci

Leona Paraminski o prvim danima s bebom, poručuje da suprug Tin pazi na nju i djevojčicu te da je sad vrijeme za maženje

12.09.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Naša glumica dočekala je rođenje svog prvog djeteta u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital u Santa Barbari u saveznoj državi Kaliforniji. Ona i suprug Tin Komljenović postali su roditelji nakon što su se prošle godine podvrgnuli postupku umjetne oplodnje u Poliklinici IVF u Zagrebu. Progovorila je o tome kako se trenutno osjeća

'Ne znam što bih rekla osim da smo jako sretni što je Liv napokon s nama i što smo napokon došli doma. Ja se dobro osjećam, Tin pazi na mene i na nju i sad je vrijeme za maženje, paženje, uživanje i slatke muke', izjavila je Leona Paraminski za Story.

Leona je otkrila i da je bolnica u kojoj je donijela na svijet svoju curicu koju su ona i suprug nazvali Liv, fenomenalna te da su se jako lijepo brinuli za njih tijekom boravka ondje. 'Imali smo jako pozitivno iskustvo s cijelim timom, ali nismo samo Meghan i ja tamo rodile', poručila je glumica.

Naša cijenjena umjetnica se nadala da će se beba roditi oko njenog rođendana 22. kolovoza, jer je termin poroda bio 25. kolovoza, no rodila je nakon toga a dva dana prije nego je sa svijetom podijelila radosne vijesti izašla je iz bolnice. Već je mnogima poznato kako je porod obavljen u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle 4. lipnja na svijet donijela kćerkicu Lilibet.

  • +5
Leona Paraminski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić