STIGLA JE PRINCEZA

Na nju je vrijedilo čekati: Leona Paraminski rodila djevojčicu i to u istoj bolnici kao i Meghan Markle

09.09.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Čak dva tjedna nakon termina poroda, naša glumica Leona Paraminski je u bolnici u Santa Barbari rodila prvo dijete. Ona i suprug Tin Komljenović, nakon godina čekanja, napokon su u ruke primili krunu njihove ljubavi - malenu djevojčicu čije ime još uvijek nisu otkrili

Iako se nadala da će kćerkicu roditi oko svog 42. rođendana, kojeg je proslavila 22. kolovoza, zagrebačka glumica s američkom adresom, Leona Paraminski, još je dva tjedna nakon predviđenog termina poroda čekala trenutak kada će napokon upoznati svoju djevojčicu.

U subotu 4. rujna ostvarili su se svi njezini snovi, a kao kruna njezine ljubavi sa suprugom Tinom Komljenovićem, stigla je njihova prva beba. 'Beba nam je stigla u subotu, izašli smo iz bolnice', otkrila je za Gloriju Leona Paraminski.

Baš kako je i najavljivala, svoje prvo dijete Leona je rodila u bolnici Santa Barbara Cottage, onoj istoj u kojoj je 4. lipnja i Meghan Markle rodila svoje drugo dijete, kćerkicu Lilibet.

  • +5
Leona Paraminski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Inače, put do toliko željene trudnoće i rođenja prvog djeteta za Leonu Paraminski i Tina Komljenovića je bio izuzetno težak i emotivno iscrpljujući, no na kraju se isplatio odlazak u zagrebačku Polikliniku IVF, kod dr. Velimira Šimunića, gdje se glumica prošle godine podvrgnula postupku umjetne oplodnje.