ČESTITKE STIŽU OD KOLEGICA

Novopečena majka Leona Paraminski javila se na Instagramu i otkrila ime svoje djevojčice

09.09.2021 u 20:40

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski, koja je sa suprugom Tinom Komljenovićem u subotu dobila prvo dijete, otkrila je u četvrtak na Instagramu ime svoje djevojčice

Leona je objavila fotografiju uspomene iz bolnice Santa Barbara Cottage, prvi otisak bebinih stopala, a u objavi je poželjela dobrodošlicu kući svojoj bebi za koju je otkrila da se zove Liv.

Sretnoj mami i njenom suprugu Tinu brojne čestitke stigle su iz Hrvatske iz redova Leoninih kolegica i kolega glumaca.

'Čestitam ti draga moja, od srca! Tebi i sretnom tati! Sretna zdrava i vesela bila, Liv!', napisala je Nataša Janjić Medančić.

Čestitkama se, između ostalih, pridružila i Bojana Gregorić Vjezović, koje je Leoni napisala: 'Čestitam draga Leona! Svako dobro Liv, ljubim cijelu family'.

'Draga Leona čestitam od srca. Uživajte s malom Liv', napisala je Ana Vučak Veljača.

Iako se nadala da će kćerkicu roditi oko svog 42. rođendana, kojeg je proslavila 22. kolovoza, zagrebačka glumica s američkom adresom još je dva tjedna nakon predviđenog termina poroda čekala trenutak kada će napokon upoznati svoju djevojčicu.

  • +5
Leona Paraminski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Svoje prvo dijete Leona je rodila u bolnici Santa Barbara Cottage, onoj istoj u kojoj je 4. lipnja Meghan Markle rodila svoju kćerkicu Lilibet.

'Beba nam je stigla u subotu, izašli smo iz bolnice', otkrila je u četvrtrak za Gloriju Leona.

Ime djevojčice nije tom prilikom otkrila, čuvajući nešto i za društvene medije.