Vrijeme novih početaka

Blista u posljednjim danima trudnoće: Leona Paraminski slavi rođendan i nestrpljivo čeka dan kad će upoznati svoju djevojčicu

22.08.2021 u 23:32

Bionic
Reading

Naša glumica s američkom adresom, Leona Paraminski broji zadnje dane trudnoće i s nestrpljenjem očekuje dan kad će napokon upoznati svoju djevojčicu. Malena bi trebala stići na doista poseban dan, na sam rođendan svoje majke, no sudeći prema najnovijoj fotografiji koju je objavila Leona, malenoj se još nigdje ne žuri

Danas je doista poseban dan za Leonu Paraminski. Naime, glumica danas puni 42. godine, a današnji dan je ujedno i dan određen kao termin njezinog poroda i upoznavanja s dugo željenim djetetom. Međutim, kako to često biva, malenoj se ne žuri te Leona još uživa u čarima trudnoće. Tako je na svom Instagram profilu objavila nježnu, crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u bijeloj haljini koja ističe njezin trudnički trbuščić. U opisu fotografije Leona je napisala: 'Poglavlje 42', a hashtagovima dala do znanja kako je to za nju vrijeme novih početaka. Pratitelji i prijatelji požurili su s čestitkama, a mnogima nije promaknuo Leonini sjajni izgled.

I doista, Leonu i njezinog supruga, Tina Komljenovića, očekuju neke potpuno nove avanture. Leona će, kako je nedavno otkrila, roditi u Santa Barbara Cottage Hospital - najboljoj bolnici u okrugu u kojoj je supruga princa Harryja 4. lipnja rodila curicu Lilibet. Posljednji trudnički dani ispunjeni su joj odmorom, liječničkim pregledima, plivanjem u bazenu, kuhanjem, šetnjama i kako je prije nedavno izjavila za tportal, maksimalno uživa.

Podsjetimo, Leona i Tin Komljenović vjenčali su se u tajnosti 10. svibnja 2012. godine na karipskom otoku Saint Lucia, bez prisustva kumova, roditelja i obitelji, a prije sedam godina preselili su, zbog Tinovog posla, u Ameriku. Žive u Santa Barbari gdje Leona na koledžu predaje glumu. Leona dug nije mogla zatrudnjeti prirodnim putem te je iz Amerike je došla u Hrvatsku i podvrgnula se medicinski potpomognutoj oplodnji. Ubrzo nakon toga joj se ispunila se dugogodišnja želja da ostane u drugom stanju.

  • +5
Leona Paraminski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić