SAMO LJUBAV

Zaljubljeni pogledi: Objavljene službene fotografije princa Harryja i Meghan Markle

21.12.2017 u 14:43

Bionic
Reading

Gotovo mjesec dana nakon što je službenim priopćenjem Kensingtonske palače potvrđeno kako su se princ Harry i Meghan Markle zaručili, objavljene su i službene fotografije zaruka, za koje je zaslužan modni fotograf Alexi Lubomirski

Puštanjem službenih fotografija princa Harryja i Meghan Markle u medije zaokružena je priča o zarukama objavljenim 27. studenog.

Za razliku od zaruka princa Williama i Kate Middleton, čije je fotografije snimio slavni Mario Testino, ovoga puta ta je čast pripala modnom fotografu Alexiju Lubomirskom.

Fotografiranje je održano u Frogmore House u Windsoru, a za prvu fotografiju američka je glumica odjenula crnu haljinu s prozirnim gornjim dijelom te sjedi na stepenicama naslonjena na Harryja odjevenog u plavo odijelo. Drže se za ruke, a na ruci je najupečatljiviji zaručnički prsten.

'Pripala mi je nevjerojatna čast da upravo ja dokumentiram svojim fotoaparatom ovaj događaj, ali i velika privilegija da upravo ja svjedočim nevjerojatnoj ljubavi ovog mladog para', izjavio je Lubomirski. 'Ne mogu sakriti osmijeh kada pogledam njihove fotografije, na kojima se vidi koliko su sretni.'

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Službene fotografije puštene su u javnost samo dan nakon što se Meghan pridružila Harryju, ali i ostalim članovima kraljevske obitelji, na tradicionalnom božićnom ručku u Buckinghamskoj palači, a uskoro je čeka i obiteljsko okupljanje za sam Božić u Sandringhamu.