STALNO PLAČE

Katy Perry je u onoj fazi trudnoće kad joj hormoni divljaju

10.05.2020 u 15:44

Bionic
Reading

Katy Perry i njen muž Orlando Bloom čekaju dijete, no kombinacija podivljalih hormona i karantene nije najbolja stvar koja se pjevačici mogla dogoditi

Tijekom dobrotvorne akcije za WHO 35-godišnja pjevačica Katy Perry nije samo napravila prekrasnu izvedbu, već je odgovorila i na nekoliko pitanja. Nije joj dugo trebalo da kaže kako trudnoća u karanteni nije idealna.

'Ima dobrih dana, a ima i teških dana kad pogledam u svoje nožne prste i počnem plakati ili zaplačem dok radim nešto potpuno banalno. Mislim da je to uglavnom zbog hormona te da nisam naviknuta na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru s velikim brojem ljudi. Ja volim biti izvan kuće', rekla je pjevačica.

'Ne postoji mjesto gdje mogu biti sama osim mog automobila. Pa tako često posjećujem svoj automobil. To je moje sigurno mjesto', zaključila je Katy Perry.

Katy Perry dotakla se i zabavnijih tema poput koje je njeno izolacijsko ime. Duhovita ideja sastoji se od sastavljanja trenutnog raspoloženja i zadnje pojedene stvari.

'Moje ime bi dakle bilo Iscrpljena Začinjena Piletina', našalila se pjevačica.

Katy Perry također je odgovorila na pitanje što sluša u zadnje vrijeme.

'Zadnje što sam slušala bile su nove pjesme Due Lipe, Halsey i Harryja Stylea. Slušam i vlastite pjesme koje još nisam izdala', rekla je pjevačica.

Katy Perry poželjela je svim majkama sretan Majčin dan.