KOSTIMI NADAHNUTI PANDEMIJOM

Slavna pjevačica u emisiji sudi iz vlastitog doma, a nedostatak šminke, frizera i garderobe rješava na neobičan način

04.05.2020 u 18:58

Bionic
Reading

Televizijska emisija American Idol emitira se 'na daljinu' pa je članica žirija Katy Perry uskraćena za garderobu i usluge profesionalnih šminkera i frizera. Kako se u okolnostima uzrokovanim pandemijom snalazi otkrila je nedavno za časopis People, a redovito to možemo vidjeti i na njenom Instagramu

Ketty je kandidatima Američkog idola prošlog tjedna sudila odjevena u divovsku bocu sredstva za dezinfekciju ruku, a uoči početka emisije voditelju Ryanu Seacrestu je rekla kako 'samo želi poduzeti sve da American Idol ostane što je moguće sigurniji'.

Nedavno je za časopis People pop zvijezda otkrila kako se priprema za emisije nadaljinu.

Otkrila je tako Perry kako po kući srećom ne hoda našminkana pa su joj ladice pune šminke koju sama zna nanijeti na lice za potrebe emisije, a zna staviti i umjetne trepavice koje navečer skine i upotrijebi ih više puta.

Najveći joj problem, kaže, stvara frizura koju ne zna sama srediti, a oko 7 centimetara izrasta prikriva kako zna i umije.

U prošlotjednoj emisiji razloga za prikrivanje kose nije bilo, jer su iz ogromne boce dezificijensa marke American Idol virile samo njene ruke i lice.

Pop zvijezda je nastavila svoj kreativni niz pa je za novu epizodu emisije iz rukava izvukla još jedan simbol pandemije Covida-19 za kojim je vladala pomama u trgovinama.

Katy je uskočila u ogromnu rolu wc papira, također marke American Idol, a kako joj je kosa ostala izvan 'odjevnog predmeta', izrast je prikrila trakom za kosu i pažnju dodatno odvratila ogromnim naušnicama.

Moglo bi se pomisliti da slavna pjevačica ludim kostimima prikriva nešto više od izrasta, ali sretnu vijest da s glumcem Orlandom Bloomom na ljeto očekuje prvo dijete objavila je još prije dva mjeseca.

A opet, možda je ograničen pristup trudničkoj odjeći skriveni motiv posezanja za ludim kostimima. Kako bilo, nove epizode Američkog idola sad se sigurno iščekuju s još većim nestrpljenjem.

Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Instagram / ddp USA / Profimedia